JANDARMA TRAFİK DENETİMLERİNİ ARTIRDI

Okuduğunuz haber
ÇERİKCİ’NİN KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEKÇİSİYİZ

SAÇ-SAKAL TRAŞI 80 TL OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇERİKCİ’NİN KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEKÇİSİYİZ

ÇERİKCİ’NİN KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEKÇİSİYİZ

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Yönetim Kurulu, ÇESOB seçimlerinde Erdoğan Çerikci’ye tam destek verdiklerini açıkladılar.

GÜNDEM      22 Nisan 2022 - 14:51     0

ÇERİKCİ’NİN KAYITSIZ  ŞARTSIZ DESTEKÇİSİYİZ

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Yönetim Kurulu, ÇESOB seçimlerinde Erdoğan Çerikci’ye tam destek verdiklerini açıkladılar.

Erdoğan Çerikci’nin uzun yıllardan beri başkanlığını yaptığı Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası yönetim kurulu, Başkan Vekili Murat Koldaş başkalığında toplandı. Yönetim kurulu, ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci’ye kayıtsız şartsız destek verme konusunda oybirliği ile karar aldı. Yönetim Kurulu’nun aldığı karar, ziyaret edilerek Çerikci’ye iletildi.

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkan Vekili Murat Koldaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Erdoğan Çerikci’ye Çorum esnaf ve sanatkarına hizmet edebilmek için çıktığı yolda başarılar dilerken, yönetim kurulu olarak sonuna kadar yanında ve destekçisi olduklarını belirtti. Koldaş, Başkan Erdoğan Çerikci’nin ÇESOB Başkanı seçilmesi halinde esnaf ve sanatkarla çok hayırlı ve faydalı hizmetlerde bulunacağına inandığını belirterek, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci ise, birlikte mesai harcadığı oda yönetim kurulunun böyle bir desteği göstermesinin kendisini çok mutlu olduğunu söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ