İSKİLİP SANAYİ GENİŞLETİLİYOR

Okuduğunuz haber
JANDARMA TRAFİK DENETİMLERİNİ ARTIRDI

ÇERİKCİ’NİN KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEKÇİSİYİZ

Anasayfa   /    Gündem    /    JANDARMA TRAFİK DENETİMLERİNİ ARTIRDI

JANDARMA TRAFİK DENETİMLERİNİ ARTIRDI

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla trafik tedbirleri arttırıldı.

GÜNDEM      22 Nisan 2022 - 14:25     0

JANDARMA TRAFİK DENETİMLERİNİ ARTIRDI

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğunun artacağı 29 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında yol kullanıcılarının trafikte güvenli seyahatini sağlamak ve trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla trafik tedbirleri arttırıldı.

Başta hızdan kaynaklı trafik kazalarını engellemek amacıyla; Jandarma sorumluluk bölgesinde aynı anda 8 ayrı farklı noktada radar ile hız denetimleri yapılacak. Hata yapan sürücülerin trafikteki yakalanma riski duygusunu en üst düzeyde tutmak için drone denetimleri, sivil personel ile otobüs denetimleri, şerit izleme ve değiştirme (hatalı sollama), yakın takip, emniyet kemeri, seyir halde iken sürücülerin cep telefonu kullanma gibi kural ihlallerine yönelik denetimler gerçekleştirilecek.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından bayram süresi boyunca azami ekip ve personelle gerekli tedbirler alınacak.

Bayram ziyaretlerinin, taziye ziyaretlerine dönmemesi için sürücülerin de kendilerine düşen görevleri yerine getirmeleri istendi. Sürücülerin trafikte birbirlerine karşı sevgi ve saygı kuralları içerisinde hareket edip, sabırlı bir şekilde trafik kuralları çerçevesinde araç kullanmalarını temenni edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ