SUNGURLU YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

Okuduğunuz haber
ÇESİAD GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

ORTAKÖY BELEDİYESİ’NE SON MODEL TRAKTÖR!

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÇESİAD GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

ÇESİAD GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

ÇESİAD’ın geleneksel aylık öğrenci buluşması olan “Aile Kahvaltıları” 2022 yılının son gününde öğrenciler, yönetim kurulu üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda katılımla Sancak Palas’ta gerçekleşti.

EĞİTİM      02 Ocak 2023 - 13:38     0

ÇESİAD GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

ÇESİAD’ın geleneksel aylık öğrenci buluşması olan “Aile Kahvaltıları” 2022 yılının son gününde öğrenciler, yönetim kurulu üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda katılımla Sancak Palas’ta gerçekleşti.

Program Aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından derneğin 2005-2022 yılları arasına sığdırdığı kahvaltılar, sosyal ve kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri vb. onlarca faaliyetiyle ÇESİAD’ı anlatan tanıtım filmi ve Aralık ayında gerçekleşen “Çorum’da bir köy okuluna kışlık kıyafet yardımı, Yassıada gezisi ve çay günlerinden kesitler içeren video izlendi.

Kahvaltıda konuşan başkan Mehmet Yıldırım, "Geleneksel hale gelen öğrenci buluşmalarımızın 2022 yılındaki son kahvaltısında bir araya geldik. Yeni yılda etkinlik ve kahvaltılarımız devam edecek. Projelerimizin sayıları giderek artıyor. En son kültür gezisinde öğrencilerimizle bir araya geldik. Önümüzdeki aylarda da farklı etkinliklerimizle öğrencilerimizle bir araya geleceğiz." diyerek geçtiğimiz hafta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük Adası gezisine değindi.

Daha sonra ÇESİAD öğrenci başkanı Bilal Çeşitcioğlu konuşma yaptı. Konuşmasında projelere ve etkinliklere değinen Çeşitcioğlu, “Bütün projelerimizi özveri ve yoğun bir emekle işliyoruz. Amacımız hem eğlenmek hem kaynaşmaktı ve bunu yaptığımız etkinliklerle başarıyoruz. Daha büyük ve ses getirecek projelerimizle karşınızda olacağız. Destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

Yoğun ilgi gören kahvaltı programı renkli ve güzel anlara sahne oldu.Aile fotoğrafının çektirilmesinin ardından bursiyer öğrencilerin burs almasıyla program sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ