VAAT VAR, İCRAAT YOK!

Okuduğunuz haber
CEYLAN AÇIKLADI; ÇORUM’A 18 DOKTOR DAHA GELİYOR

BİZİM AKİF BEĞENİLDİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    CEYLAN AÇIKLADI; ÇORUM’A 18 DOKTOR DAHA GELİYOR

CEYLAN AÇIKLADI; ÇORUM’A 18 DOKTOR DAHA GELİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’a 9 uzman hekim ve 9 pratisyen hekim olmak üzere 18 doktorun atanacağı açıkladı.

SAĞLIK      23 Aralik 2022 - 13:07     0

CEYLAN AÇIKLADI; ÇORUM’A 18 DOKTOR DAHA GELİYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’a 9 uzman hekim ve 9 pratisyen hekim olmak üzere 18 doktorun atanacağı açıkladı.
Milletvekili Ceylan, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yılı son ayında 108. dönem DHY münhalleri doğrultusunda Çorum’a 18 doktorun tahsis edildiğinin müjdesini verdi.
Çorum’da merkez, ilçe hastaneleri ve sağlık kuruluşlarında eksik olan uzman ve pratisyen doktor kadrosu için Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek, Çorum'un doktor talebini iletti.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmelerde Çorum merkez, İlçe hastaneleri ve sağlık kuruluşlarında doktor eksiklerini ileterek, eksikliklerin giderilmesi için talepte bulunmuştuk. Taleplerimiz doğrultusunda Çorum merkez, ilçe hastanelerimizde ve sağlık kuruluşlarında görevlendirmek üzere çeşitli branşlarda 9 uzman hekim ve 9 pratisyen hekim olmak üzere 18 doktor kadrosu tahsis edildi” dedi.
‘ÇORUM’UN İHTİYAÇLARININ TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Çorum’un ihtiyaç duyduğu diğer branşlar içinde sürekli bakanlıkla görüşmelerini sürekli sürdüreceğini ifade eden Milletvekili Ceylan, yapılacak yeni dönem atamalarında ihtiyaç duyulan hekimler içinde takipçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Çorum’a atanacak doktorların dağılımını da açıklayan Milletvekili Ceylan, “Çorum Bayat Toplum Sağlığı Merkezine 1 Tabip, Çorum İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine 1 Tabip, Çorum Merkez 13 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Tabip, Çorum Osmancık Devlet Hastanesine 5 Tabip, Çorum 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Tabip, Çorum Sungurlu Devlet Hastanesine 1 Acil Tıp Uzman Tabip, Çorum Alaca Devlet Hastanesine 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Tabip, Çorum Alaca İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 Aile Hekimliği Uzman Tabip, Çorum Osmancık Devlet Hastanesine 1 Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzman Tabip, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Tabip, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzman Tabip, 1 Perinatoloji Uzman Tabip, Çorum Bayat Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzman Tabip, Çorum İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Tabip olmak üzere Sağlık Bakanlığımız tarafından merkez, ilçelerimiz ve sağlık kuruluşlarına ataması yapılan doktorlarımız hemşerilerimize hizmet edeceklerdir” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum için 9 uzman hekim ve 9 pratisyen hekim ataması için Cumhurbaşkanı Erdoağa ve Sağlık Bakanı Koca’ya teşekkür eden Milletvekili Ceylan, “Doktorlarımızın atamaları yapılarak görevlendirilen yerlerde görevlerine başlayacaklardır. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, İlimize ve ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti hükümetleri döneminde Çorum’a çok önemli sağlık yatırımlarının kazandırıldığını vurgulayan Ceylan, Çorum’u sağlıkta bölgenin en önemli merkezi haline getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ