BİST'TE GONG AHLATCI İÇİN ÇALDI

Okuduğunuz haber
VAAT VAR, İCRAAT YOK!

CEYLAN AÇIKLADI; ÇORUM’A 18 DOKTOR DAHA GELİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    VAAT VAR, İCRAAT YOK!

VAAT VAR, İCRAAT YOK!

CHP’li Tokgöz, Çorum Belediyesi’nin son 45 ayını değerlendirdi

SİYASET      23 Aralik 2022 - 13:06     0

VAAT VAR, İCRAAT YOK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 2019 yılının Mart ayında Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın aradan geçen 45 ayını değerlendirdi.

Başkan Aşgın’ın bulunduğu her ortamda “Vaatlerimizin yüzde 74’ünü tamamladık” sözlerini eleştiren Tokgöz, “Başta trafik olmak üzere hangi soruna neşter vurdunuz? Nazım İmar Planı için bugüne kadar herhangi bir adım attınız mı?” diye sordu.

İktidar partisi milletvekillerinin Çorum’da belediyeyi kaybedeceklerini anlayınca Çorumlu vatandaşlara havaalanı, hızlı tren ve acemi birliği sözü verdiklerini de hatırlatan Ulaş Tokgöz, “Nerede havaalanı, nerede hızlı tren, hani nerede acemi birliği?” diyerek, iktidar partisi yöneticilerine yüklendi.

Başkan Aşgın’ın adaylığı sürecinde Çorum halkına 34 mega proje sözü verdiğini hatırlatan Tokgöz, bu projelerden hiçbirinin mega ibaresini hak etmediğini kaydetti.

Söz verilen projelerden Bilim Üssü Merkezi, Amfi Tiyatro, Kongre ve Kültür Merkezi, Panoramik Müze, Güvenli Sürüş Eğitim Kompleksi ve Yarış Pisti, Kent Müzesi, Aquapark, Seyir Kulesi ve Çocuk Köyü Projesi hala yapılmayı beklediğini dile getiren CHP Merkez İlçe Bakanı Ulaş Tokgöz, Başkan Aşgın’ın kalan 15 ay gibi kısa sürede de bu projelerini tamamlamasının da mümkün görünmediğini ifade etti.

Bu sürede Bedesten, Çöplü Restorasyonu ve Güreş Eğitim Merkezi’nin ancak tamamlanabileceğini dile getiren Tokgöz, “Sözde Bedesten inşaatı 2022 yılında tamamlanacaktı! Ayrıca yine vaatleri arasında bulunan Güneş Enerjisi Santrali ve Kale Restorasyonuna da yeni başlanıyor. Sanki bugüne kadar Çorum’a çok şey kazandırmış gibi ‘Vaatlerimizin yüzde 74’ünü tamamladık’ diyerek vatandaşların gözünü boyamayın” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın görev yaptığı 4 yıla yaklaşan bu süreçte esnafın ekmeğime göz diktiğini ve esnafın yapması gereken çay ve yemek sektörüne girdiğini söyleyen Tokgöz, Çorum halkının ilk yerel seçimde özlenen CHP Belediyeciliğine kavuşacağını belirtti.

Çorum’un yıllardır devlet yatırımlarından mahrum bırakıldığını aktaran Ulaş Tokgöz, bu açığın belediye yatırımları ile kapatılmasının da mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ