NECATİ ÖZÇULHA, DEVA PARTİSİ ORTAKÖY İLÇE BAŞKANI OLDU

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK'DA 7 TRANSFER BİRDEN

MOTOSİKLETİ İLE TARLAYA UÇAN GENÇ KURTARILAMADI

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK'DA 7 TRANSFER BİRDEN

ÇORUM FK'DA 7 TRANSFER BİRDEN

Murat Yıldırım’ın takımı almasıyla birlikte Oğuzhan Yalçın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, taraftarlara bayram hediyesi sundu.

SPOR      13 Temmuz 2022 - 11:50     0

ÇORUM FK'DA 7 TRANSFER BİRDEN

Murat Yıldırım’ın takımı almasıyla birlikte Oğuzhan Yalçın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, taraftarlara bayram hediyesi sundu. Takımdan ayrılıkların olmasına karşın uzun süre sessiz kalan ve eleştiri oklarını da üzerine çeken kırmızı siyahlı takımın yönetimi, Kurban Bayramı’nın 1. günü 7 transferi birden duyurdu.

Erkan Kaş, Enes Nalbantoğlu, Ali Akkuş, Mehmet Taşçı, Malik Karaahmet, Berat Ali Genç ve Yusuf Akyel transferlerini duyuran yönetim, taraftarlarına hem bayram hediyesi verdi hem de iddialı oldukları mesajını verdi.

Çorum FK, açıklanan 7 transferle birlikte orta saha, forvet ve defans mevkilerine takviye yaparak kadrosunu güçlendirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ