HASTANE İHALESİ 21 ARALIK’TA

Okuduğunuz haber
ÇORUM İÇİN SİYASET ÜSTÜ BİRLİKTELİK SERGİLENMELİ

UĞURLUDAĞ SANAYİSİ BÜYÜYOR!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM İÇİN SİYASET ÜSTÜ BİRLİKTELİK SERGİLENMELİ

ÇORUM İÇİN SİYASET ÜSTÜ BİRLİKTELİK SERGİLENMELİ

ÇABUK’TAN DÜNYA ÇORUMLULAR KONFEDERASYONU’NA ZİYARET

SİYASET      09 Kasim 2022 - 12:28     0

ÇORUM İÇİN SİYASET ÜSTÜ  BİRLİKTELİK SERGİLENMELİ

Deva Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, merkezi İstanbul’da bulunan Dünya Çorumlular Konfederasyonu’nu ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Çabuk, “Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen görüşme, ortak paydamız olan Çorum için daha fazla neler yapılabileceğini konuştuk.  Hemşeriler olarak birlikte hareket edildiğinde çok güzel başarılar elde edileceğini, memleketimizi tüm dünyaya tanıtmak ve memleketimizin yararına olan faydalı işlerin birlikte hareket edildiğinde olabileceğini görüştük” dedi.

Konu Çorum olduğunda siyaset üstü birliktelik sergilemenin gerekli olduğuna dikkat çeken Çabuk, beraberlik ruhu ile hareket etmenin önemli olduğunu belirtti. Çabuk, ayrıca tüm Çorumluları şehrimiz için önemli olan Çorum tanıtım günleri etkinliğine destek olmaya davet etti.

 “Konfederasyonumuzun kapıları tüm Çorumlu hemşerilerimize açıktır, Çorumdan buraya gelen hemşerilerimiz olduğunda onları en iyi şekilde karşılamaya gayret gösteriyoruz. Burada sen, ben yok biz var dolayısıyla burası hemşerilerimizindir. Bugün Deva Partisi Çorum İl Başkanı sayın Elvan bey ve heyeti bizleri ziyaret etti, bu ziyaretten ziyadesiyle memnuniyet duyduk. Ziyaretlerinden dolayı sayın başkana ve heyetine şükranlarımızı sunuyoruz”

Dünya Çorumlular Konfederasyonu Başkanı Metin Akkuş da, 15-18 Aralık 2022 tarihinde İstanbul' da yapılacak olan Çorum tanıtım Günleri etkinliğine tüm Çorumlu hemşerilerini davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ