ÇORUM İÇİN SİYASET ÜSTÜ BİRLİKTELİK SERGİLENMELİ

Okuduğunuz haber
UĞURLUDAĞ SANAYİSİ BÜYÜYOR!

İLYAS HAFIZ HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    UĞURLUDAĞ SANAYİSİ BÜYÜYOR!

UĞURLUDAĞ SANAYİSİ BÜYÜYOR!

Uğurludağ Belediyesi, ilçede sanayi sitesine 10 yeni işyeri daha kazandırıyor.

İLÇELER      09 Kasim 2022 - 13:14     0

UĞURLUDAĞ SANAYİSİ BÜYÜYOR!

Uğurludağ Belediyesi, ilçede sanayi sitesine 10 yeni işyeri daha kazandırıyor.

Son yıllarda yapılan yatırımlar ve verilen hizmetlerle hızla gelişen bir ilçe haline gelen Uğurludağ’da Belediye Başkanı Remzi Torun’un yaptığı girişimler ve çalışmalar neticesinde sanayi sitesi de hızla büyümeye başladı.

Daha önce ilçe merkezinden faaliyet gösteren sanayi esnafları, daha geniş ve rahat bir çalışma ortamına sahip olan sanayi sitesine taşındı.

Belediye Başkanı remzi Torun’un da seçim vaatleri arasında yer alan sanayi sitesinde büyüme ve genişleme çalışmaları devam ediyor. Başkan Torun’un direktifleri doğrultusunda sanayi sitesinde her biri 100 metrekareden oluşan 10 adet yeni işyeri için inşaat çalışmalarına bir süre önce başlandı.

Temeli atılan işyerlerinin duvar kısımlarının yapımı devam ederken, Belediye Başkanı Remzi Torun da tüm çalışmaları yakından takip ediyor.

İşyerlerinin biran önce tamamlanması için inşaat alanını sık sık ziyaret eden Başkan Torun, daha önce mahalle aralarında verimsiz koşullarda çalışan esnafa daha güzel ve sağlıklı işyerleri kazandırmak için uğraş verdiklerini dile getirdi.

Uğurludağ halkına verdikleri bütün sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Başkan Torun, esnafa layık bir eser kazandırmak için yoğun tempo içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Belediye olarak her zaman esnafın yanında yer aldıklarını söyleyen Başkan Remzi Torun, esnafın, ülke ekonomisinin en önemli çarkı olduğuna vurgu yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ