Çorumlu genç Muharrem Uysal, Edirne'de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.
GÜNDEM
16 Haziran 2026 - 18:10
0
Çorumlu genç Muharrem Uysal, Edirne'de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, hızlı tren inşaatında çalışan işçilerin bulunduğu aracı kullanan Muharrem Uysal, Edirne'de Eskikadın Köyü Kavşağı'nda bir tırla çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Araç içerisinde sıkışan Uysal, ekiplerin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan 2 kişinin ise hastanede tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Hayatını kaybeden Muharrem Uysal'ın, Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Fındıklı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.