ŞOFÖRLER ODASI’NDA BAYRAM GELENEĞİ!

Okuduğunuz haber
DEVA’DAN FUAT OKTAY’A TEPKİ!

ZEHRA BEBEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Anasayfa   /    Siyaset    /    DEVA’DAN FUAT OKTAY’A TEPKİ!

DEVA’DAN FUAT OKTAY’A TEPKİ!

DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Çorumlu iş insanlarını Yozgat’a yatırım yapma davetine tepki gösterdi.

SİYASET      13 Temmuz 2022 - 12:16     0

DEVA’DAN FUAT OKTAY’A TEPKİ!

DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Çorumlu iş insanlarını Yozgat’a yatırım yapma davetine tepki göstererek, kendisi de Yozgatlı İş insanlarına yatırım ve büyüme fırsatı çağrısında bulunarak Çorum’a yatırım yapmaya davet etti.

Çabuk, yaptığı yazılı açıklamada. geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Yozgat a bu yıl açılacak havalimanı ve Yüksek Hızlı Tren ile Yozgat’ı cazibe merkezine getireceğini belirterek '' Çorumlu İş Adamlarına Yozgat'a yatırım yapın" çağrısını tebessüm ve şaşkınlıkla öğrendiklerini hatırlattı. Habere istinaden DEVA Partisi Çorum İl Başkanlığı olarak Çorum'u küçük düşürücü bu teklife Çorum Milletvekilleri, iş dünyasının temsilcileri, Siyasi Parti yöneticilerininden cevap vermelerini beklediklerini dile getiren İl Başkanı Çabuk, “Üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hiç kimseden bir ses çıkmadığını görmekteyiz.

Devlet yatırımlarından üvey evlat muamelesi gördüğü yetmez gibi birde iş insanlarını Yozgat’a davet edecek kadar cesaret bulunmasına da sessiz kalamayız” dedi.

Bölgenin en büyük sanayisine sahip olan Çorum'a ve Çorumlu iş insanlarına yapılan bu çağrıyı hakaret kabul ettiklerini tüm sahipsiz bırakılan Çorum ve Çorum iş insanları adına kamu oyuna belirtmek istediğinin altını çizen Çabuk, daha öncede “İktidar Parti Vekillerimiz Yozgat’a gidip siyaset eğitimi almalılar” dediğini hatırlatarak, bu sözlerini yine buradan tavsiye niteliğinde yenilediğini söyledi.

YOZGAT'LI İŞ İNSANLARIMIZI ÇORUM'A DAVET EDİYORUZ!

İl Başkanı Çabuk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Tüm Yozgat'lı iş adamlarına açık çağrımızdır!

2021 yılında 1 milyar 123 milyon 926 bin dolar ihracat ile bölgenin en büyük ihracat hacmine sahip olan Çorum sanayisine yatırım yaparak, iş hacimlerini, prestijlerini ve markalarını büyütme fırsatı sunuyoruz.

Gelin şirketlerinizi Çorum'a taşıyın, şubeleştirin, yatırımlarınızın devasa boyutlara ulaşmasının haklı gururunu yaşayın!

Alanında Dünya markası haline gelmiş, dünya'nın en iyi şirketleri olarak anılan, Fortune 500 listesinin zirvesinde yer alan şirketlere sahip Çorum sanayisinde yani Türk sanayisinin vitrininde buyurun sizler de yer alın!

Fakat Devlet yatırımları ile büyüyorsanız üzgünüz AKP iktidarı döneminde, Çorum’a bu destekler gelmiyor. Bilginiz de olsun…

 

NEDEN SUSUYORSUNUZ?

Çorumlular bugüne kadar iktidar partisinin güçlü bir şekilde yanında durdu. 20 Yıldır iktidar olan iktidar partisine her seçim en az 3 milletvekili verdi! 

O kadar yıl geçmesine rağmen devlet destekleri adına yatırım alamayan ve seçimlere bir yıl kala TSO Başkanımız vekillerimizin ellerinden geleninin fazlasını yapacaklarına inancımız tam diyordu.

Hemen hergün basında "Çorum'u büyütüyoruz! Sanayimizin yanındayız!" açıklamaları yapan Milletvekilleri, İl Temsilcileri ve iktidarın demeçlerini destekleyici açıklama yapan TSO yönetimi neredeler?

Neden bu konuda Sn. Fuat Oktay'a cevap veremediler? Neden Çorum  ve iş insanlarının arkasında durmadılar? Açıklamalarını istiyoruz.

AKP olarak, Bölgenin Anadolu Kaplanı Üretim Üstü ÇORUM ilimize yatırım alamıyorsunuz, birde elimizdeki İş İnsanlarını küstürüp, kaçırıp Üreten Çorum’u işsizler şehrine mi çevirmek istiyorsunuz ! Biz buna ne sessiz kalırız nede müsade ederiz.

Biz DEVA Partisi olarak hiçbir zaman Çorum’un ve Çorumlu iş insanlarının küçük düşürülmesine asla izin vermeyeceğiz!

Koltuklar gelip geçicidir, Önemli olan kalıcı yatırımlar yapmaktır.

Milletvekilleri, iktidar temsilcilerini, iş dünyası temsilcileri ve yönetim kurullarını bu konuda takipçi olmaya ve bir açıklamaya davet ediyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ