TEK GAYEMİZ HAKK’IN RIZASI, HALKIN DUASI!

Okuduğunuz haber
DÜNYA LİDERİ, PAZARTESİ ÇORUM’A GELİYOR

ÇORUM’A SAĞLIK KLİNİĞİ AÇACAĞIZ, 10 MAHALLEYE KREŞ YAPTIRACAĞIZ

Anasayfa   /    Siyaset    /    DÜNYA LİDERİ, PAZARTESİ ÇORUM’A GELİYOR

DÜNYA LİDERİ, PAZARTESİ ÇORUM’A GELİYOR

GÜNAY: KADEŞ MEYDANI’NDAKİ MİTİNGE TÜM ÇORUMLULARI DAVET EDİYORUZ

SİYASET      21 Mart 2024 - 15:34     0

DÜNYA LİDERİ, PAZARTESİ ÇORUM’A GELİYOR

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 25 Mart 2024 Pazartesi günü Çorum’da ağırlayacak olmanın büyük bir heyecanını yaşadıklarını söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine tüm seçim bölgelerinde iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten İl Başkanı Murat Günay, tüm teşkilatların seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü ifade etti. Günay, hedeflerinin 16 belediye başkanlığını da kazanmak olduğunu kaydetti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde 25 Mart 2024 Pazartesi günü ise, dünya lideri, kimsesizlerin kimi, mazlumların ve ümmetin umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’a geleceğini açıklayan İl Başkanı Murat Günay, Kadeş Meydanı’nda düzenlenecek olan açık hava toplantısının saat 15.30’da başlayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı her defasından onbinlerce kişinin katıldığı mitinglerle Çorum’da misafir ettiklerini hatırlatan İl Başkanı Günay, 25 Mart Pazartesi günü de Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarını Kadeş Meydanı’na davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ