20 YILDA 94 MİLYON FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Okuduğunuz haber
TEK GAYEMİZ HAKK’IN RIZASI, HALKIN DUASI!

DÜNYA LİDERİ, PAZARTESİ ÇORUM’A GELİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    TEK GAYEMİZ HAKK’IN RIZASI, HALKIN DUASI!

TEK GAYEMİZ HAKK’IN RIZASI, HALKIN DUASI!

Başkan Aşgın, seçim çalışmalarında hız kesmiyor

SİYASET      21 Mart 2024 - 14:57     0

TEK GAYEMİZ HAKK’IN  RIZASI, HALKIN DUASI!

Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim çalışmaları kapsamında şehri karış karış gezmeye, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Çorum’un geleceğini şekillendirecek, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerini düşünerek yeni dönem için 41 proje hazırladıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Tek gayemiz Hakk’ın rızası ve halkın duasıdır” dedi.

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim çalışmaları kapsamında Karahacipliler Yardımlaşma Derneği’nde Karahacip ve Aşdağullu’ların misafiri oldu. Programa, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da katıldı.

Geride kalan 5 yıllık dönemde yaptığı çalışmaları ve yeni dönem projelerinden bahseden Başkan Aşgın, Çorum’un ihtiyaçları doğrultusunda gençlere, kadınlara, emeklilere yönelik projelerin yanı sıra tarihi Çorum ve modern Çorum vizyonu doğrultusunda 41 proje hazırladıklarını belirtti.

Başkan Aşgın, “41 kere maşallah desinler diye yeni döneme dair 41 proje hazırladık. Burada hemen hemen tüm kesimler için çok önemli projeler var. Yaşlılar, gençler, kadınlar, çocuklar herkes kendisiyle ilgili bir proje bulacak. Nasıl ki 2019'da yapacağız dediğimiz projelerin tamamına yakınını yapmayı Rabbim bize nasip ettiyse, bu sefer de 41 projemizi yaparak hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız.  Tek amacımız Hakk’ın rızası, tek amacımız halkın duası. Bizler sadece sizlerin duasına talibiz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ