AHLATCI’DAN KÖYLERE ZİYAFET!

Okuduğunuz haber
DÜVENCİ’YE HALI SAHA SÖZÜ VERDİ

MAÇI DEV EKRANDAN İZLEDİLER

Anasayfa   /    SPOR    /    DÜVENCİ’YE HALI SAHA SÖZÜ VERDİ

DÜVENCİ’YE HALI SAHA SÖZÜ VERDİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Düvenci Beldesi'ni ziyaret etti.

SPOR      08 Mayis 2023 - 14:53     0

DÜVENCİ’YE HALI SAHA SÖZÜ VERDİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Düvenci Beldesi'ni ziyaret etti.

Ahlatcı, daha önce gerçekleştirdiği ziyarette Düvenci gençlerinin halı saha talebini duymuştu. Son ziyaretinde ise gençlerle bir araya geldi ve Gençlik ve Spor Bakanı ile görüştüğünü, halı saha yapılacağı müjdesini verdi.

Düvenci Beldesi'nde gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlardan destek isteyen Ahlatcı, "Ben sizlerin Çorum'u için varım. Sizlerle birlikte çalışacağımız, projelerimizi hayata geçireceğimiz bir dönem için desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Daha sonra Düvenci Beldesi'ndeki gençlerle bir araya gelen Ahlatcı, halı saha yapılacağı müjdesini verdi. Gençlerin taleplerine kulak veren Ahlatcı, "Düvenci gençlerinin halı saha taleplerini ilk ziyaretimde duymuştum. Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşerek halı saha yapılması için gerekli adımları attık. Böylece gençlerimizin daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacağız. Bu vesileyle hiçbir zaman taleplerimizi geri çevirmeyip bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ