HASTALARA MORAL VERDİ, DUA ALDI

Okuduğunuz haber
EĞİTİM CAMİASINI ÜZEN HABER!

JANDARMA, GECE-GÜNDÜZ RADAR DENETİMİ YAPIYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    EĞİTİM CAMİASINI ÜZEN HABER!

EĞİTİM CAMİASINI ÜZEN HABER!

FİNAL DERSHANESİ KURUCU MÜDÜRÜ MEHMET EMİN KARLI YAŞAMINI YİTİRDİ

YAŞAM      21 Mart 2022 - 14:13     0

EĞİTİM CAMİASINI ÜZEN HABER!

Çorum’un saygın kişiliklerinden ve unutulmaz eğitimcilerinden, Final Dersanesi Kurucu Müdürü Mehmet Emin Karlı, geçirdiği ani kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti.

Sabah saat 07.00 sıralarında evinde kalp krizi geçiren Mehmet Emin Karlı, hemen Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ancak tüm çabalara rağmen, saat 08.30 sıralarında hayata veda etti.

Deniz Karlı’nın eşi, Sahil Karlı’nın babası, Adnan Karlı’nın kardeşi, Meral Çilingir’in damadı, Yusuf ve Ali Çilingir’in yeğenlerinin eşi olan M.Emin Karlı’nın cenazesi, yarın Ulucami’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ulu Mezarlıkta toprağa verilecek.

KENTİN GÜNDEMİ, Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiasına sabır ve başsağlığı diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ