ÜÇ YILDA 2 MİLYON 155 BİN TON İÇME SUYUNUN KAYBI ÖNLENDİ

Okuduğunuz haber
ENGELLERİ SEVGİYLE AŎIYORUZ

HASANPAŞA HALK KÜTÜPHANESİ MEYDANA TAŞINDI

Anasayfa   /       /    ENGELLERİ SEVGİYLE AÅžIYORUZ

ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, tekerlekli sandalye talebinde bulunan Sudiye Aklan’ın bu isteğini yerine getirdi.

     20 Aralik 2021 - 16:21     0

ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ

AK Parti Çorum İl BaÅŸkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti BoÄŸazkale İlçe BaÅŸkanı Hüseyin Sülün vasıtası ile tekerlekli sandalye talebinde bulunan Sudiye Aklan’ın bu isteÄŸini yerine getirdi.

Sudiye Aklan, talebinin yerine getirilmesinden duyduÄŸu memnuniyeti ifade ederek İl BaÅŸkanı Yusuf Ahlatcı’ya teÅŸekkürlerini iletti.

Devletin ÅŸefkat ÅŸemsiyesi dışında hiç kimsenin kalmaması için özel gayret gösterdiklerini belirten İl BaÅŸkanı Yusuf Ahlatcı, “Sudiye kardeÅŸimizin nezdinde belirtmek isterim ki tüm engelli vatandaÅŸlarımızın gerek iÅŸ yaÅŸamlarını gerekse sosyal yaÅŸamlarını hak ettikleri seviyede sürdürme konusunda en az saÄŸlıklı bireyler kadar tüm olanaklarından yararlanma hakkına sahiptir. Bizlerde bu olanaklara ulaÅŸma noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ