GELİN BİR KEZ CEZALANDIRIN

Okuduğunuz haber
ERDOĞAN’DAN ÖVGÜ!

ÇORUM BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    ERDOĞAN’DAN ÖVGÜ!

ERDOĞAN’DAN ÖVGÜ!

ÇORUM MUHTEŞEMDİ

GÜNDEM      16 Agustos 2022 - 12:03     0

ERDOĞAN’DAN ÖVGÜ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Çorum'da yaptığı mitinge 50 bin kişinin katıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın hedefinde altılı masayı oluşturan partiler vardı. Erdoğan, hafta sonu Çorum mitiginde açılan "Yalan çorbası koltuk kebabı kandil dolması laf salatası selo kahvaltısı Washington portakalı" yazılı altılı masa menüsü pankartı üzerinden muhalefete yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hafta Çorum'daydık. Çorum'da nefis bir menü koymuşlar. O menüyle beraber de yuvarlak masada olanlara afiyet olsun dedik. Hamdolsun resmi rakamla söylüyorum. 50 bin kişinin katılımıyla muhteşem bir mitingi gerçekleştirdik" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ