ORTAKÖY’DE 2002’DEN 2022’YE VEFA İFTARI!

Okuduğunuz haber
İSMET ÇITAK VE EKİBİNDEN VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

ÇORUM FK’YA VALİLİK VE TSO’DAN DESTEK!

Anasayfa   /    Gündem    /    İSMET ÇITAK VE EKİBİNDEN VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

İSMET ÇITAK VE EKİBİNDEN VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Yönetimi, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

GÜNDEM      26 Nisan 2022 - 13:09     0

İSMET ÇITAK VE EKİBİNDEN  VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Yönetimi, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Ocak ayında yapılan olağan genel kurulda bir dönem aranın ardından yeniden Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanlığı’na seçilen İsmet Çıtak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte faaliyetlerini sürdürüyor.

Çıtak’ın başkanlığındaki yönetim kurulu, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a tanışma ziyaretinde bulundular.

Ziyaretler sırasında başkan İsmet Çıtak, yönetim kurulu üyelerini Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın’a tanıtırken, odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çıtak, ayrıca önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar hakkında da Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın’ı bilgilendirirken, lokantacı esnafının bazı sorunları ve beklentilerini de iletti.

Vali Mustafa Çiftçi, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başkan Çıtak’a günün anısına bir hediye verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ