CHP'DE YUSUF SUNA, “BEN DE VARIM” DEDİ

Okuduğunuz haber
KADINLAR MHP'DE BULUŞACAK

CHP, SANDIK GÜVENLİĞİNİ GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KADINLAR MHP'DE BULUŞACAK

KADINLAR MHP'DE BULUŞACAK

Çorum'da MHP birnci parti olacak

SİYASET      30 Ocak 2023 - 11:54     0

KADINLAR MHP'DE BULUŞACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum İl KAÇEP (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları) Birimi Başkanlık birimi tarafından kadınlara yönelik düzenlenen kahvaltı ve üye kayıt programına katıldı.

Programa gösterilen yoğun ilgiden ziyadesiyle memnun olduğunu belirten Karapıçak, yaklaşan seçimler öncesi Cumhur İttifakı'na; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'ye sandıkların açılacağı son ana kadar destek sözü alarak, "Programımızın partimize, Türk kadınına, İlimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, katılan sağlayarak bizimle yürüyeceklerini haykıran tüm hanımefendilere yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ