AK PARTİ TEŞKİLATI SEÇİMLERE HAZIR!

Okuduğunuz haber
KALIPCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GAZİ CADDESİ TRAFİĞE KAPATILACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    KALIPCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KALIPCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

GÜNDEM      21 Temmuz 2022 - 13:54     0

KALIPCI  ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

Önceki dönem Baro Başkanı Kenan Yaşar’ın Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilmesi nedeni ile Çorum Barosu Yönetim Kurulu tarafından yaklaşık 6 ay önce Baro Başkanı olarak seçildiğini hatırlatan Av. Turan Kalıpcı, yeni dönemde de göreve talip olduğunu bildirdi.

Kalıpcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Geçirmiş olduğumuz bu 6 aylık süreçte meslektaşlarımızın ulusal ve yerel bazda karşılaştığı sorunlarda duruşumuzu sadece ve sadece hukukçu kimliğimiz ve onur ile taşıdığımız “Avukat” ünvanımıza göre belirledik. Çorum Barosunun geleneklerine bağlı kalarak meslektaşlarımız arasında hiç bir ayrıma müsaade etmeksizin her bir meslektaşımızın sorunlarının çözümü noktasında gayret gösterdik.

6 aylık süreç yapmak istediğimiz işler açısından oldukça yetersiz. Bu nedenle başlamış olduğumuz projeleri, planladığımız faaliyetlerimizi gerçekleştirerek sizlere bir kez daha Çorum Barosu Başkanı olarak hizmet etmek için Ekim ayında gerçekleştirilecek Çorum Barosu Genel Kurulunda baro başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum. Bu onurlu görevi layıkı ile ifa etmek, hukukun üstünlüğüne ve adaletin tesisine katkı sağlamak adına her bir meslektaşımın desteğini bekliyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ