ONAN’IN ANNESİ VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
KARAPIÇAK’TAN SERT UYARI!

ÇORUM’A ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU YAPILIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    KARAPIÇAK’TAN SERT UYARI!

KARAPIÇAK’TAN SERT UYARI!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, ilgili muhataplara sert uyarıda bulundu.

SİYASET      11 Subat 2022 - 15:04     0

KARAPIÇAK’TAN SERT UYARI!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, ilgili muhataplara sert uyarıda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, milliyetçi ve ülkücü hareketin değerlerinin yaşatıldığı kurum ve kuruluşların cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş Bey tarafından milliyetçi ülkücü harekete emanet edilen Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları olduğunu belirterek, ilgili muhataplara sert uyarıda bulundu.

Karapıçak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milliyetçi ülkücü hareketin değerlerinin yaşatıldığı kurum ve kuruluşlar, cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey tarafından milliyetçi ülkücü harekete emanet edilen Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’dır. Milliyetçi ülkücü hareketin davası da, gayesi de, kurulduğu 1969 yılından itibaren 9 Işık Doktriniyle belirlenmiştir. Ülkücülerin asla taviz vermeyeceği, tartışmayı asla kabul etmediği hususlar ise ‘Lider, Teşkilat ve Doktrin’dir. Ve bizlerin tartışılması dahi kabul edilmeyen bu hususları kullanma gayreti ile Ülkücü Hareket içerisine fitne tohumu ekme amaç ve eğiliminde olan hiç bir girişime asla geçit vermeyeceğimizi özellikle belirtiyorum.

Bu minvalde tüzüğünde cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve 9 Işık Doktrini’ni kısacası ülkücü hareketin temel taşları olan hassasiyetlerini kullanarak toplumda yer edinmek ve emanetlerimize saldırarak faaliyet göstermek isteyen Ülkü Yolu Dayanışma Derneği nazarımızda arızalıdır, kasıtlıdır ve İlimizde ülkücü hareketi bölme ve yıpratma amaçlı olup, Başbuğumuzun emanetlerine hıyanet ve ihanet içerisindedir.

Bu tür oluşumlara şuuru açık, emanetlere inançla bağlı kalan hiç bir ülkücü rağbet etmeyecektir. Ülkücülerin adresi Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkü Ocakları ve yine fitne odaklarınca ülkücünün hassasiyetlerini kullananlara ders niteliğinde olan liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla kurulan TATSAV (Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı)’dır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ