ŞEHİDİMİZİN EŞYALARI MÜZEDE SERGİLENECEK

Okuduğunuz haber
KAVUNCU: ÇORUM, BÖLGENİN SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GELDİ

ÇORUM’DA 110 BİN TON ŞEKER ÜRETİLECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    KAVUNCU: ÇORUM, BÖLGENİN SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GELDİ

KAVUNCU: ÇORUM, BÖLGENİN SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GELDİ

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 2002’den beri sağlık alanında her geçen gün gücüne güç katan Çorum’un bölgesinde sağlık merkezi haline geldiğini ifade etti.

GÜNDEM      01 Ekim 2022 - 11:44     0

KAVUNCU: ÇORUM, BÖLGENİN  SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GELDİ

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 2002’den beri sağlık alanında her geçen gün gücüne güç katan Çorum’un bölgesinde sağlık merkezi haline geldiğini ifade etti.

Kentin Gündemi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Güley’i ziyaret eden Milletvekili Erol Kavuncu, çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin sağlık alanındaki kazanımlarını değerlendiren Milletvekili Kavuncu, “Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören AK Parti hükümetlerimizin, sağlık alanında her gün yeni bir esere, hizmete ve yatırıma imzasını atarak Türkiye’nin son 20 yılına mührünü vurdu” dedi.

Çorum’da da sağlık yatırımlarını ve sağlık hizmetlerini daha da güçlendirerek Çorumluların daha sağlıklı yaşam sürmesi için çalışmaların aratarak devam edeceğini belirten Kavuncu, yapılan yatırım ve hizmetleri ise şöyle sıraladı:

“İlimizde, son 20 yılda, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemiz başta olmak üzere, tam donanımlı; 6 yeni Hastane, 7 Toplum Sağlığı ve Aile Merkezi, 9 Sağlık Evinin yansıra, daha bir çok sağlık yatırımı ile, Toplamda bu gün ki rakamlarla yaklaşık 5 milyar 792 milyon TL yatırım gerçekleştirilmiştir.

50 ünitlik yataklı, ameliyathane ve cerrahi servisler ile ortodontist, çene ontoloji, peri ontoloji ünitelerinin tamamının içinde yer alacağı tam teşekküllü Diş Hastanesi’nin yapım ihalesi 29 Nisan’da gerçekleştirildi.

200 Yataklı Çorum Devlet Hastanesinin yeniden yapım işi de yatırım programına alındı.

5 Ocak 2022 tarihinde yapımına başlanan Onkoloji Hastanesi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. 30 milyon 819 bin TL bedelle ihale edilen inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Çorum çok önemli bir sağlık kuruluşuna daha kavuşacak.

Ulukavak ve Gülabibey Mahallelerimize Aile Sağlığı Merkezi yapışması için planlama çalışmaları devam ediyor.”

Kavuncu, “Çorum ve ülkemizin dört bir tarafına yapılan tarihi sağlık yatırım ve hizmetleri için, en başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bugüne kadar görev yapan Sağlık Bakanlarımıza, şu anki Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve siyasi, bürokrat, kurum çalışanı emeği geçen herkese değerli hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ