DOKTOR ÖMER SAYAR VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
LAÇİN KALDIRIMLARI RENGARENK OLDU

STAJ SİGORTASI SSK BAŞLANGICI SAYILSIN

Anasayfa   /    İLÇELER    /    LAÇİN KALDIRIMLARI RENGARENK OLDU

LAÇİN KALDIRIMLARI RENGARENK OLDU

Laçin Belediyesi, ilçenin kaldırımlarını renkli kilit taşlarıyla renklendirdi.

İLÇELER      13 Ocak 2023 - 12:25     0

LAÇİN KALDIRIMLARI RENGARENK OLDU

Laçin Belediyesi, ilçenin kaldırımlarını renkli kilit taşlarıyla renklendirdi.

Göreve başladığı günden itibaren başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez, ilçenin gelişmesi, güzelleşmesi ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için önemli hizmetleri kazandırıyor. Laçin’e yeni yatırımların gelmesini sağlayan Başkan İdris Görükmez, belediyenin temel hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor.

İlçede asfalt, kilit taşı kanalizasyon ve su hattı gibi hizmetleri ihtiyaca binaen yerine getiren Başkan İdris Görükmez, kaldırım çalışmalarına da ağırlık veriyor. İlçesi için var gücüyle çalışmalara devam eden Başkan Görükmez’in direktifleri doğrultusunda Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesi’nde kaldırımlara renkli kilit taşı döşeniyor. Kaldırımların rengarenk olması ilçe halkı tarafından beğenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ