‘POLİSİM’ DEDİ DOLANDIRDI

Okuduğunuz haber
MELEK, BUNA ÇOK SEVİNDİ

BELEDİYE, ÇORUMLULARA İSTANBUL’U GEZDİRİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    MELEK, BUNA ÇOK SEVİNDİ

MELEK, BUNA ÇOK SEVİNDİ

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert ile İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay, engelli bir gence akülü araç hediye ettiler.

YAŞAM      13 Ekim 2022 - 14:20     0

MELEK, BUNA ÇOK SEVİNDİ

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert ile İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay, engelli bir gence akülü araç hediye ettiler.

Çorum’da kale Mahallesi’nde ikamet eden 27 yaşındaki yürüme engelli Melek Başkaya, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert’ten sosyal medya aracılığı ile yardım talebinde bulundu. Genç kızın talebine duyarsız kalmayan Adem Mert, genç kız ve ailesiyle irtibata geçerek, durumları hakkında bilgi aldı.

Mert, ardından da akülü araca ihtiyacı olan genç kızın bu talebini yerine getirmek için CHP İl Genel Meclis Üyesi İşadamı Suat Atalay’dan destek istedi. Adem Mert’in bu isteğini anında yerine getiren İşadamı Suat Atalay, akülü aracı temin etti.

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert ile CHP İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay, bugün de Melek Başkaya’yı evinde ziyaret ederek akülü aracını teslim ettiler.

Talebinin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşayan Melek Başkaya, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert ile CHP İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay’a teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ