GURBETÇİ GENCİN ÖLÜMÜ ÜZDÜ!

Okuduğunuz haber
MERT’TEN SAYGISIZLIĞA KINAMA, VALİYE TEŞEKKÜR

AYNI GEMİDE DEĞİLİZ

Anasayfa   /    Gündem    /    MERT’TEN SAYGISIZLIĞA KINAMA, VALİYE TEŞEKKÜR

MERT’TEN SAYGISIZLIĞA KINAMA, VALİYE TEŞEKKÜR

ŞEHİT ANNESİNE SAYGISIZLIK YAPAN MEMURA SORUŞTURMA!

GÜNDEM      24 Agustos 2022 - 13:19     0

MERT’TEN SAYGISIZLIĞA KINAMA, VALİYE TEŞEKKÜR

Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert, şehit yakınına saygısızca davranan memuru kınarken, konuya hassasiyetle yaklaşıp, memur hakkında soruşturma başlattıran Vali Mustafa Çiftçi’ye de teşekkür etti.

Adem Mert, Çorum’da Üniversiteyi kazanan evladının işlemleri için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giden şehit annesine, görevli bir memurun “Sayınız artıkça sorun oluyorsunuz” diye saygısızca bir söz sarfettiğini üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Şehit annesiyle incitici bir tavırla konuşan ve davranışıyla saygı sınırlarını aşan görevli memurun bu davranışını Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak şiddetle kınadığını dile getiren Adem Mert, konunun kamuoyuna duyurulmasının ardından Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin de harekete geçmesinin kendilerini sevindirdiğini vurguladı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin saygısızlık yapan o memura bu sayının niye arttığını kanuni yoldan sormak hususunda gayret göstermesinin şehit yakınlarının yüreğine su serptiğini anlatan Adem Mert, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye teşekkür etti.

Mert, “Biz şehit aileleri devletimizi ve devlet kurumlarımızı her zaman yanımızda bulduk, bundan sonra da yanımızda bulacağız inşallah” ifadelerini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ