KAPAKLI 1. CADDE’YE ALTYAPI VE ASFALT!

Okuduğunuz haber
MHP’DE İSTİFA ŞOKU!

ÇORUM, KALKİLYA İLE RESMEN KARDEŞ OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP’DE İSTİFA ŞOKU!

MHP’DE İSTİFA ŞOKU!

PARTİNİN İKİ ÖNEMLİ İSMİ İSTİFA ETTİ

SİYASET      02 Agustos 2022 - 17:03     0

MHP’DE İSTİFA ŞOKU!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkan Yardımcısı Nurullah Müstet ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Özkaleli, partideki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

YILLARCA YÖNETİCİLİK YAPTI

Gençlik yıllarından beri MHP’de çeşitli görevleri üstlenen ve son olarak da Agah Karapıçak Başkanlığı’ndaki yönetimde il başkan yardımcısı olarak görev alan Nurullah Müstet, istifa etme gerekçesini yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

17 Eylül 2019 tarihinden beri İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatan Nurullah Müstet, görev süresince yüreğini ortaya koyup, samimiyetle ve ülkücü edep ve terbiyesine yakışır şekilde çalışıp, partisini her alanda temsil ettiğini belirtti.

İL BAŞKANI YÖNETİCİ VE LİDERLİKTEN UZAK

Yaklaşık 25 yıldır çeşitli görevleri üstlendiği MHP’ye ve ülkücü camiaya hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğunu söyleyen Nurullah Müstet, İl Başkanı Agah Karapıçak’ın yönetici ve liderlikten çok uzak davranışlarına artık göz yumamayacağını vurgulayarak, istifa gerekçeleriyle ilgili şu ifadeleri dile getirdi:

HERKESİ KENDİNE RAKİP GÖRÜYOR

“İl başkanının; yönetim kurulu ile istişareye kapalı olması,

7 aydır yönetim toplantısı yapılmayıp, herhangi bir istişare ve fikir birliği olması,

Ekip çalışmasına önem vermemesi,

Partimizin kurumsal kimliğinin geçtiği olayların yönetimle paylaşılmayıp gizli,  saklı yapılması,

Partimizin kurumsal kimliğinin doğru temsil edilmemesi,

İl başkanımızın şahsi kibir ve egosu parti içerisinde her zaman birlik ve beraberliğimizin önüne geçmesi

Görev aldığı günden bu tarihe kadar hiç bir sözü ile uygulamalarının aynı olmaması,

Tutarsız davranışlardan ötürü parti yönetimi içerisinde çok kopukluklar ve gruplaşmalar meydana getirmiş olması,

Bireysel problemlerinden ötürü herkesi ötelemesi,

Herkesi kendine rakip görmesi,  camiada ve de ilde birliği,  beraberliğin sağlanmasına engel olması,

Partiyi bir adım öne götürmek yerine enerjisini dedikodu, fitne, fesat ve sosyal medyaya ayırması,

ve benzeri konularla ilgili yarattığı sorunları defalarca düzeltmek istememize rağmen,  düzelme ihtimalinin artık bulunmaması sebebi ile ve en önemlisi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önemine dikkat çektiği üstünde özellikle durduğu ülkemizin geleceği, çocuklarımızın mutlu yarınları için son derece önemli olan 2023 seçimlerine il başkanımızın katkıdan ziyade zarar vereceğine inandığımız için 02 Ağustos 2022 bugün itibari ile Çorum Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan yardımcılığı ve il yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ediyorum.”

DAVAMA VE LİDERE SADAKATİM DEVAM EDECEK

“Davama, partime ve liderime sadakatim sonsuza kadar devam edecektir” diyen Nurullah Müstet, “Davama olan gönül bağım ve çalışmalarım parti yönetim kurulu ve il başkan yardımcısı olmadan da vardı Bundan sonrada var olacaktır. Bizim anlayışımızda fertler yok, cemiyet var  düsturu yatar” ifadelerini kullandı.

ÖZKALELİ’NİN GEREKÇELERİ DE AYNI

Ülkücü camianın seçilen simalarından biri olan Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Özkaleli de Nurullah Müstet gibi aynı gerekçelerden dolayı merkez ilçe başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

İSTİFA EDENLERİN SAYISI 8 OLDU

Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir süre önce de Ahmet Namlı, Fatih Tiryaki, Kamil Yiğit, Kerem Şiranlıoğlu, Osman Öz ve Salim Çıplak da görevlerinden istifa etmişti.

Nurullah Müstet ve Mustafa Özkaleli ile birlikte parti teşkilatından istifa edenlerin sayısı da 8’e yükseldi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ