ASKF’NİN YENİ BAŞKANI VEKİLLERLE GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
OĞUZLAR İÇİN TALEPLERİNİ İLETTİLER

LAÇİN’E YAPILACAKLARI GÖRÜŞTÜLER

Anasayfa   /    İLÇELER    /    OĞUZLAR İÇİN TALEPLERİNİ İLETTİLER

OĞUZLAR İÇİN TALEPLERİNİ İLETTİLER

Oğuzlar AK Parti heyeti, Milletvekillerine ve AK PARTİ İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

İLÇELER      04 Agustos 2022 - 10:41     0

OĞUZLAR İÇİN TALEPLERİNİ İLETTİLER

Oğuzlar AK Parti heyeti, Milletvekillerine ve AK PARTİ İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekci, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Oğuzlar İlçe Başkan Yardımcıları tarafından AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı'ya ziyarette bulunuldu.

Ziyaretlere ilişkin bilgi veren Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “AK Parti MKYK Üyesi Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan'a ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Yusuf Ahlatçı'ya yaptığımız ziyaretlerde Oğuzlarımıza yönelik istişarelerde bulunup taleplerimizi ilettik, hac farizasını tamamlayıp gelen AK Parti Milletvekilimiz Sayın Erol Kavuncu'ya da ziyarette bulunduk. Oğuzlarımız'ın gelişip kabuğunu kırmasında başta gönül belediyeciliğinin mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, birlik ve dayanışma içerisinde desteklerini esirgemeyen AK Parti Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza, AK Parti İlçe teşkilatımıza,İl Genel Meclis Üyelerimize en önemlisi de bizlere gönüllerinde yer açan kıymetli Oğuzlarlı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ