ZANAATKARLAR’DA ELEKTRİK HATTI YER ALTINA DÖŞENİYOR

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY’DE ÇİFTÇİYE SU ÜCRETSİZ!

İÇME SUYUNA 400 MİLYONLUK YATIRIM

Anasayfa   /    İLÇELER    /    ORTAKÖY’DE ÇİFTÇİYE SU ÜCRETSİZ!

ORTAKÖY’DE ÇİFTÇİYE SU ÜCRETSİZ!

Ortaköy Belediye Başkanlığı, tarımsal sulamada çiftçilerden ücret almıyor.

İLÇELER      14 Kasim 2022 - 11:42     0

ORTAKÖY’DE ÇİFTÇİYE SU ÜCRETSİZ!

Ortaköy Belediye Başkanlığı, tarımsal sulamada çiftçilerden ücret almıyor.

Ortaköy Belediye Başkanlığı, Sonbahar mevsiminin kurak geçmesi nedeniyle tarımsal arazilerin sulanabilmesi için tüketilen suyu ücretsiz hale getirdi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yaptığı açıklamada, “Sonbahar mevsimi ülkemizde olduğu bölgemizde de kurak geçmektedir. Mevsim şartları böyle olunca Pınarlı göletimizden çiftçilerimize daha evvel ücret karşılığı vermiş olduğumuz sulama suyumuzu mevsim şartları normale dönene kadar ücretsiz verme kararı aldık. Çok şükür bir önceki yıl bölgemizde yağışlar çok oldu ve göletlerimiz yüzde yüzlük bir doluluk oranına ulaştı. Şimdi de ihtiyaç olan arazilerimize sulama suyumuzu ücretsiz olarak vererek ilçe tarımımıza katkı sağlıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ