YUSUF ÇATAL VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
PROTOKOL, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BEKİR ŞAHİN, ÇORUM’A GELDİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    PROTOKOL, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

PROTOKOL, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma töreni Belediye bahçesinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM      15 Nisan 2024 - 12:37     0

PROTOKOL, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma töreni Belediye bahçesinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşmaya; Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar, AK Parti Genel Merkez Dsiplin Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, siyasi parti il başkanları, STK başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı törende yaptığı konuşmada herkesin bayramını kutlarken, hayır içerisinde, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar diledi. Dağlı, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu birlik, beraberlik, kardeşlik ile dostluk duygularının güçlendiği paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden olduğunu hatırlattı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise konuşmasında bayramın sevgi, saygı, muhabbet ve kardeşlik olduğunu vurgulayarak, “Biz bu cennet vatanda bayramı en üst düzeyde yaşarken şu an Filistin’de Gazze’de ıstırap içeresinde olan kardeşlerimiz var, bu bayramı onların da bayram gibi kutlayacağı bayrama vesile olmasını da Rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah bu bayram bütün mazlumlar için zulüm altındaki son bayram olsun” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla da tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Törende Vali Dağlı ve protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ