ERTEKİN, ÇALIŞMALARINA İFTAR SONRASI DA DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
RAMAZAN AKŞAMLARI, VELİPAŞA HANI’INDA BİR BAŞKA GÜZEL!

TEKNE ORUCU TUTAN ÇOCUKLAR İFTAR YAPTI

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    RAMAZAN AKŞAMLARI, VELİPAŞA HANI’INDA BİR BAŞKA GÜZEL!

RAMAZAN AKŞAMLARI, VELİPAŞA HANI’INDA BİR BAŞKA GÜZEL!

Velipaşa Hanı’nı dolduran çok sayıda vatandaş ortaoyunları, yarışmalar ve çocuk etkinlikleriyle keyifli bir akşam yaşadı.

KÜLTÜR-SANAT      25 Mart 2024 - 11:16     0

RAMAZAN AKŞAMLARI, VELİPAŞA  HANI’INDA BİR BAŞKA GÜZEL!

Çorum Belediyesi, Ramazan Akşamları etkinlikleri tarihi Velipaşa Hanı’nda gerçekleştirildi.

Velipaşa Hanı’nı dolduran çok sayıda vatandaş ortaoyunları, yarışmalar ve çocuk etkinlikleriyle keyifli bir akşam yaşadı.

Çorum Belediyesi geleneksel Ramazan akşamı etkinliklerini vatandaşlarla buluşturdu. İftarın ardından Ramazan etkinlikleri sahnesi Velipaşa Hanı’nda kuruldu. Başta çocuklar olmak üzere ailelerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri etkinliklerde, geleneksel Ramazan akşamları nostaljisi yaşandı.

Hacivat-Karagöz oyunu, yarışmalar, orta oyunu gösterisi ve çocuk etkinliklerinin yapıldığı programa ilgi yoğun oldu. Çorum Belediyesi tarafından davetlilere Osmanlı şerbeti, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlikleri takip etmek için Velipaşa Hanı’na gelen çok sayıdaki vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Aşgın, etrafını saran ve kendisine sevgi gösterilerinde bulunan çocuklarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ