SURGURLULU MUHTARLARDAN CEYLAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
SOYGUNCULAR YAKALANDI

MİNİK ALP, DESTEK BEKLİYOR

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    SOYGUNCULAR YAKALANDI

SOYGUNCULAR YAKALANDI

Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan kuyumcu soygunun failleri yakalandı.

ASAYİŞ      18 Mart 2022 - 14:08     0

SOYGUNCULAR YAKALANDI

Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan kuyumcu soygunun failleri yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 16 Mart 2022 günü Sungurlu’da bir kuyumcu dükkanı saat 18.300 sıralarında yüzleri maskeli 4 şahıs tarafından soyulmuştu. Ellerinde pompalı tüfekle işyeri sahibini etkisiz hale getiren soyguncular, vitrinde bulunan yaklaşık 1,5-2 Kg. ağırlığında ziynet eşyası ve kasada bulunan 7-8 bin TL parayı alarak kaçtılar.

Olayın ardından geniş çaplı bir operasyon başlatan Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile il merkezinden giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri soyguncuları yakalamak için titiz bir çalışma yürüttü.

Soygunu yapan şahıslar ve yardım alabilecekleri diğer şahıslar tespit edilirken, ortak bir operasyon ile   olayı gerçekleştirdikleri belirlenen 5 şüpheli şahıs ile olay öncesi ve sonrası birlikte hareket ettikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs 17 Mart 2022 günü hiçbir personelin ve failler yaralanmadan saklandıkları yerde ekiplerce kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındılar.

Şahısların emniyetteki sorgulamalarında olayda kullandıkları 2 adet pompalı tüfek, 1 çift ayakkabı ve inşaat eldiveni ile 98 adet LYRICA isimli Sentetik Ecza, 960 TL para ve işyerinden gasp edilen çeşitli ebatlarda 37 adet altın bilezik ve 4 adet kol saati Sungurlu İlçesi Sarıtepe Mezarlığında gömülü halde ele geçirildi. Şüpheliler, Emniyetteki sorgulamalarının ardından 18 Mart günü Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiler.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ