İSKİLİP'TE SİLAHLI ÇATIŞMA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Okuduğunuz haber
SUNGURLU’DA EDS FAALİYETE GEÇTİ

İSKİLİP’TE AŞEVİ 500 KİŞİYE SICAK YEMEK ULAŞTIRIYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    SUNGURLU’DA EDS FAALİYETE GEÇTİ

SUNGURLU’DA EDS FAALİYETE GEÇTİ

OTOMOBİL 82 KM, MİNİBÜS, OTOBÜS VE KAMYONLARA HIZ SINIRI 70 KM

İLÇELER      13 Nisan 2022 - 13:48     0

SUNGURLU’DA EDS FAALİYETE GEÇTİ

Sungurlu şehir geçişine “ortalama hız tespiti” yapmak için kurulan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) faaliyete geçti.

Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Sungurlu-Çorum karayoluna çift yönlü olarak araçların hız tespitini yapmak için kurulan EDS’nin ardından, vatandaşlardan gelen talepler üzerine sistemin ilçe geçişini kapsayacak şekilde genişletileceği yönünde söz vermişti.

Muhsin Dere’nin girişimleri sonucu sistemin ilçe geçişini kapsayacak şekilde hazırlanan proje bugün faaliyete geçti. Sungurlu’nun Ankara ve Samsun girişlerinden çift yönlü olarak kurulan sistemle 5.984 metrelik ilçe geçişinde araçların ortalama hız tespiti yapılacak.

EDS ile şehir içinde otomobillerin hız sınırı 82 km olurken minibüs, otobüs, kamyon ve kamyonetler için hız sınırı 70 km olacak. Hız sınırına uymayan sürücüler için cezai işlem uygulanacak. EDS sayesinde trafik kazalarında büyük oranda düşüş sağlanması hedefleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ