HAYATİ BİCE ÇORUM'A GELİYOR

Okuduğunuz haber
ZEKİ ORAL FARKLI KAZANDI

BELEDİYE, 4 ARSAYI 27 MİLYONA SATIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ZEKİ ORAL FARKLI KAZANDI

ZEKİ ORAL FARKLI KAZANDI

Mütevelli Heyeti Seçimi, Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM      22 Aralik 2022 - 11:27     0

ZEKİ ORAL FARKLI KAZANDI

Çorum’da Muhtarlar tarafından 2023 Yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Mütevelli Heyeti’nde görev yapmak üzere bir mahalle muhtarı ve bir köy muhtarı için seçim yapıldı.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Mütevelli Heyeti Seçimi Divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı.

Divan Başkanlığına Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz seçilirken, Divan Başkan Yardımcılığına Zekeriya Doğan getirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 198 köy ve 13 mahalle muhtarının listede yer aldığı seçimlerde Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı, oy birliği ile Mahalle Muhtarı Mütevelli Heyeti Üyesi seçilirken köy Muhtarı olan Zeki Oral ve Yıldırım Külcü arasında kapalı zarf usulü sandıkta oylama yapıldı.

Yapılan oylamada Zeki Oral 102 oy alarak seçilirken rakibi Yıldırım Külcü 64 oy aldı seçimlerde 4 oy da geçersiz sayıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ