ÇORUM, 15 TEMMUZ’DA TEK YÜREK OLDU

Okuduğunuz haber
DOĞA’DA 15 TEMMUZ YÜRÜYÜŞÜ!

KUR’AN BÜLBÜLLERİNE MALZEME YARDIMI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    DOĞA’DA 15 TEMMUZ YÜRÜYÜŞÜ!

DOĞA’DA 15 TEMMUZ YÜRÜYÜŞÜ!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında doğa yürüyüşü yapıldı

YAŞAM      16 Temmuz 2021 - 17:35     0

DOĞA’DA 15 TEMMUZ YÜRÜYÜŞÜ!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında doğa yürüyüşü yapıldı

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, Hitit Dağcılık Kulübü ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte 30 doğa sever, Feruz Köyün’den, Laçin’in gözde gezi alanlarından Yeşilgöl’e kadar 9 kilometre uzunluğundaki parkuru yürüdü. Çorum Valiliği Kaymakam Adayı Ömer Karadağ ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Keser, HİDAK Başkanı Gürkan Yağmur ve TEMAD Şube Başkanı Ömer Ertan Karabıyık’ın da katıldığı yürüyüş orman içi patikalardan devam ederek 3 saatlik sürede gerçekleştirildi.

Anlamlı etkinlik sonunda grubu Laçin Kaymakamı Pınar Uz ile Laçin Belediye Başkanı İdris Gözükmek karşılayıp misafir etti. Daha sonra katılımcılar Yeşilgöl kenarında Türk Bayrağı açarak hatıra fotoğrafı çekindi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ