KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK ÜSTÜNE DESTEK!

Okuduğunuz haber
AHLATCI' DAN, DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

KADINLAR HIDRELLEZ’İ KUTLADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI' DAN, DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

AHLATCI' DAN, DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 18 yaşını dolduran ve ilk defa oy kullanacak olan Ayberk Topçu isimli gencin doğum gününü kutladı.

SİYASET      06 Mayis 2023 - 11:22     0

AHLATCI' DAN, DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 18 yaşını dolduran ve ilk defa oy kullanacak olan Ayberk Topçu isimli gencin doğum gününü kutladı.

Çorum halkından büyük ilgi gören Ahlatcı, kendine özgü üslubu ve tavırlarıyla 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlere doğum günü sürprizi yapıyor.

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI

GENÇLERLE BİRLİKTE KESTİ

Gençlerin doğum günlerini kutlamak üzere doğum günü programlarına katılan Ahlatcı, doğum günü pastasını gençlerle birlikte kesiyor.

Adnan ve Neziha çiftinin biricik oğulları Ayberk Topçu'nun arkadaşları ile birlikte kutladığı doğum günü partisine katılan Ahlatcı, 18 yaşını dolduran Ayberk'i tebrik etti.

Topçu ailesinin oğlu Ayberk'e doğum günü münasebetiyle sürpriz yaptıklarını belirten Ahlatcı, "Mutluluğu içimizi ısıttı var olsun" dedi.

AYBERK'İN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Ahlatcı, Ayberk’in birde özel isteği oldu onu da belirtmeden geçemeyeceğim," diyerek, "Yusuf amca yaşım 18 “İlk oyum AK Partiye, ilk oyum Erdoğan'a” yazarak bu fotoğrafı paylaşırmısın" isteğini yerine getirdi.

"HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"

2023 yılında ilk defa oy kullanacak olan gençlerin doğum günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Ahlatcı, "Bizleri karşılarında gören gençler oldukça mutlu oluyorlar. AK Parti iktidarı ile birlikte gençlerimiz artık, sadece seçen değil seçilen konumda da yer alıyor. Ülkemiz her geçen gün gelişirken, 2023 hedeflerimizi gençler ile başaracağımıza inancımız tamdır. Sadece gençlerimizin seçim zamanı değil, her zaman yanındayız" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ