AYNI GECE 2 AYRI İLDEN ARAÇ ÇALDI

Okuduğunuz haber
AK PARTİ’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA!

ŞEHİT AİLELERİ BAYRAMDA UNUTULMADI

Anasayfa   /    Gündem    /    AK PARTİ’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA!

AK PARTİ’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA!

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat bayramlaşması büyük bir coşku ile gerçekleşti.

GÜNDEM      05 Mayis 2022 - 10:35     0

AK PARTİ’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA!

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat bayramlaşması büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle uzun zamandır birlikte yapılamayan bayramlaşmaya katılım yüksek oldu. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde yapılan bayramlaşma programına AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Sümeyye Esenyel Durmuş, Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve yönetimi, İl Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş ve üyeleri, ilçe başkanları, İlçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Katılımın yüksek olduğu bayramlaşma programında yoğun ilgiye duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Bizim partimiz 2001 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Yeter, söz de karar da milletindir’ düsturuyla, haykırışıyla ortaya çıkmış, diğer siyasi partilerden farklı bir dava hareketidir. İşte milletin içinden, milletin ihtiyaçlarından doğan bizim davamız 20 yıldır milletimizin desteğiyle, ferasetiyle, sahiplenmesiyle hep iktidar olarak bugünlere kadar ulaştı. O ilk günkü aşkla yola devam eden teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi vatandaşımızla, milletimizle, hemşerilerimizle, kapı kapı, hane hane gezerek hemhal oldu, hasbihal oldu. Bizler de Ramazan ayı boyunca yoğun bir saha çalışması yaptık. İl ve İlçe teşkilatlarımız yoğun bir mesai harcadık. Gördük ki teşkilatımız dipdiri, gördük ki halkımızın umudu hala Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Hala Ak Parti ve yol arkadaşlarıdır. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için hep birlikte aynı istikamette yürümeye, durmadan çalışmaya devam edeceğiz Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin inşallah. Bu vesile ile tüm Teşkilat mensuplarımızın ve Çorumlu hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor, Rabbim hep birlikte nice Ramazanlara, nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Ramazan Bayramı bayramlaşma programının ardından şehitlerimizi de unutmayan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Şehitliğini ziyaret etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ