İSTANBUL’DA OSMANCIK PİLAV GÜNÜ!

Okuduğunuz haber
KÖYLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI!

SUNGURLULU HANIMLAR GEZİYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    KÖYLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI!

KÖYLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI!

VEZİRKÖPRÜ KÖYLERİNİ OSMANCIK’A BAĞLAYAN YOL ASFALTLANDI

İLÇELER      15 Kasim 2022 - 12:13     0

KÖYLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI!

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık – Vezirköprü arasında açılan yeni yolun Osmancık’ın nüfusunun 50 bine ulaşması için atılan adımlardan birisi olduğunu söyledi.

Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Danişment Köyü Muhtarı Sadık Bayrak ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı Danışment köyünde ve Vezirköprü’nün Tahtraköprü Köyünde yol çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Kaya, incelemelerin ardından gazetecilere, Osmancık'ın Danişment köyü ile Vezirköprü'nün Tahtaköprü köyü arasında Çorum İl Özel İdaresince 9 kilometrelik yeni yol açıldığını bildirdi.

Yeni yolun ulaşım avantajlarının yanı sıra Osmancık’ın ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını belirten Kaya "Osmancık’ı Vezirköprü’nün köylerine birleştiren yaklaşık 21 kilometrelik yolun; 8 kilometresi Samsun – İstanbul Karayolu, 2 kilometresi Danişment Köyü yolu, yaklaşık 9 kilometrelik kısmını da yeni yaptık. Bu yol; bölgede yaşayan Vezirköprü’ye bağlı köylerdeki 15 bin nüfusun Osmancık’a, Ankara’ya ve İstanbul’a daha kolay ulaşması demek. Bu anlamda Osmancık ilçemizin ticaretine, ekonomisine, iş gücüne de katkı demek. Buradaki hem inşaat sektöründe çalışanlar, hem tekstilde çalışacak olanlar, hem de ticari anlamda Osmancık’a geliş gidiş yapanlar için sunduğumuz bir yol. Gerçekten çok güzel bir yol oldu. Bu yol; Osmancık’ın nüfusunun yaklaşık 50 bin olması için atılan adımlardan bir tanesi. Güzel oldu. Söz verdiğimiz gibi; bir sene de yaptık, ikinci senesinde de asfaltını tamamladık. Daha da güzelleştireceğiz. Hayırlı uğuru olsun.” dedi.

Yolun açılmasına emeği geçenlere teşekkür eden Kaya, başta Osmancık Kaymakamı olmak üzere; il genel meclis üyelerine, Köylere Hizmet Götürme Birliğine, İl Özel İdaresi Genel Sekreterine ve İl özel idaresi çalışanlarına teşekkür etti.

Milletvekili Kaya “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, bu hizmetlerin bölgemizde gelmesinde bize verdiği destek çok önemli” diyerek “Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ