ORTAKÖY İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
SEL BASKININI BİLE FIRSATA ÇEVİRDİ

ÇORUMLU OBASI, ETNOSPOR FESTİVALİ’NDE TANITILIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    SEL BASKININI BİLE FIRSATA ÇEVİRDİ

SEL BASKININI BİLE FIRSATA ÇEVİRDİ

Çorum Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun, yaptığı veya yapamadıklarıyla Çorum’un gündeminden düşmüyor.

GÜNDEM      09 Haziran 2022 - 14:56     0

SEL BASKININI BİLE FIRSATA ÇEVİRDİ

Çorum Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun, yaptığı veya yapamadıklarıyla Çorum’un gündeminden düşmüyor.

Başkanlığı döneminde icraatlarının yanısıra davranışlarıyla ve söylemleriyle bazı çevrelerin tepkisini çeken Necmettin Uzun, başta belediye olmak üzere başka kurumların yaptığı hizmetler üzerinden de prim yapmanın gayreti içerisinde oluyor.

Uzun, son olarak da dün gece aniden bastıran sağanak yağışın ardından Çorum Sanayi Sitesi’nde yaşanan sel baskınıyla ilgili dikkatlerini bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

Sanayi Sitesi’ne giderek su baskını yaşanan bazı işyerlerinin önünde pozlar veren Necmettin Uzun, üyelere gönderdiği mesajda,  “Oda üyelerimizin dikkatine! İlimizde yaşanan yoğun sağanak yağış nedeniyle sanayi sitelerimizde özellikle yedek parça ticareti yapan üyelerimizin iş yerlerini kontrol etmelerini rica ederiz. İşyeri zarar gören üyelerimiz hemen bizimle irtibata geçebilirler” ifadelerini dile getirdi.

Uzun, bu mesajı gönderdiği basın açıklamasında da “Başkan Uzun yine takdir topladı” başlığıyla kamuoyuna aktardı.

Bulduğu her fırsatı kendi lehine çevirmeyi başaran Necmettin Uzun’un mesajına bazı oda üyeleri, “İrtibata geçsek ne yapacak. Benim işyerimi sel bastıktan sonra başkan ne yapacak. Allah göstermesin oluşan maddi hasarımı mı karşılayacak. Odanın böyle bir maddi gücümü var? Biz bilmiyor muyuz itfaiyeye haber vermeyi. Böyle ucuz politikalarla prim yapmaya çalışmamalı. Kaldı ki, bir başkanın görevi sadece makam aracıyla gezmek değildir, dara düşen, zorda olan üyelerine yardımcı olmaktır” diye tepkilerini dile getirdiler.

Diğer yandan Necmettin Uzun’un basın açıklamasında bir süre önce adı “Çorum Sanayi Sitesi” olarak değiştirilmesine rağmen Sitenin Küçük Sanayi Sitesi olarak yazılması da dikkatlerden kaçmadı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ