ÇAĞLAR’DAN GENÇLERE NASİHAT!

Okuduğunuz haber
VETERİNER İŞLERİ 7/24 NÖBETTE!

EKİLİ ARAZİLERİ DOLU VURDU

Anasayfa   /    Gündem    /    VETERİNER İŞLERİ 7/24 NÖBETTE!

VETERİNER İŞLERİ 7/24 NÖBETTE!

Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları konusunda gelen ihbarlara karşı 365 gün 7/24 nöbet tutuyor.

GÜNDEM      08 Haziran 2022 - 10:35     0

VETERİNER İŞLERİ 7/24 NÖBETTE!

Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları konusunda gelen ihbarlara karşı 365 gün 7/24 nöbet tutuyor.

Şehir içerisinde sokak köpeklerinin sayısının artmasıyla belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü acil müdahale ekibi haftanın 7 günü 24 saat gelen ihbarları değerlendiriyor. Sokak hayvanlarından kaynaklanan problemlerin önüne geçmek için çaba sarf eden Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının şehre inmesini engellemek için şehrin çeperlerinde hayvan beslemesi yapıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Sokak hayvanlarının hayatı olumsuz etkilememesi için çok yönlü çalışmalarımız var. Bunlardan bir tanesi 365 gün 7/24 hizmet veren acil müdahale ekibi oluşturduk. Sokak hayvanlarıyla ilgili her türlü ihbarı günün her saatinde değerlendiriyoruz. Şehrin çeperlerinde muhtelif yerlerdeki besleme noktalarında sürekli besleme yaparak bu hayvanların şehir merkezine inmesini engellemeye çalışıyoruz. Günlük 200 Kilogram yemek, 150 adet bir gün dinlendirilmiş ekmek ve ayda 1 ton hayvanlar için özel üretilmiş mama vermek suretiyle bu beslemelerimizi yapıyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ