ALP’İ DUA VE ŞÖLENLE UĞURLADIK

Okuduğunuz haber
ÇAĞLAR’DAN GENÇLERE NASİHAT!

VETERİNER İŞLERİ 7/24 NÖBETTE!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇAĞLAR’DAN GENÇLERE NASİHAT!

ÇAĞLAR’DAN GENÇLERE NASİHAT!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğinde gençlerle bir araya geldi.

GÜNDEM      08 Haziran 2022 - 10:34     0

ÇAĞLAR’DAN GENÇLERE NASİHAT!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliğinde gençlerle bir araya geldi.

Gençlere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tesisleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Çağlar, şunları söyledi:

"Böylesine güzel bir yerde bulunduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. TÜGVA’da bulunmanızın size sosyal gelişim açısından çok faydası olacaktır. TÜGVA’da bulunmanız sizi teşkilatçı liderler yapar. Sivil toplum kuruluşlarında görev almak insana çok şeyler katar, özgüveniniz artar. Geleceğin Türkiye’si sizlersiniz gençler. Kendinizi her alanda yetiştirin. Hedefleriniz, idealleriniz olsun çok okuyun, entelektüel birikiminizi artırın. Bulunduğunuz yerlerde diğer arkadaşlarınıza örnek olmalısınız. Arkadaşlarınıza rol model olunuz. Tarihe baktığımızda her hareketin temelinde gençler vardır. Sizler de günümüzü şekillendirebilirsiniz. Böylesine bir çatı altında bulunduğunuz için sizi tebrik ediyorum.@

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, "Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Güzel bir gençlik buluşması gerçekleştirdik. Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği olarak gençlerin bulunduğu her alanda varız ve olmaya devam edeceğiz. Amacımız Türkiye Gençlik Vakfı’nın çalışmalarını daha da yayarak, gençlere ve geniş kitlelere ulaştırmaktır. Türkiye Gençlik Vakfı'nın temelde misyonu ve vizyonu vatanına, milletine, ümmetine hayırlı bireyler yetiştirmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi; TÜGVA’da Asım'ın nesli kıratında, mukaddes değerlerin ve milli hedeflerin takipçisi gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalarımız ivmesini artırarak devam ediyor. İyiye ve güzele dair ne varsa hepsi TÜGVA’da var. Bütün genç kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerini dile getirdi.

Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, vakfın gönüllüsü başarılı gençlere belgelerini verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ