TAVUKLARI ÇALINAN ÇİFTİN DERDİNE "DEVA” OLDULAR!

Okuduğunuz haber
YORGANCILARA KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

VALİ ÇİFTÇİ’DEN YAZ OKULUNA ZİYARET!

Anasayfa   /    Gündem    /    YORGANCILARA KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

YORGANCILARA KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

Çorum KOSGEB İl Temsilciliği tarafından Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası üyelerine yönelik desteklerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNDEM      21 Temmuz 2022 - 13:48     0

YORGANCILARA KOSGEB  DESTEKLERİ ANLATILDI

Çorum KOSGEB İl Temsilciliği tarafından Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası üyelerine yönelik desteklerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yorgancılar Çeyizlik Eşya Perde İmal Ve Satıcıları, Ev Tekstil Ürünleri İmalatı Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası kendi bünyesinde kayıtlı kaybolmaya yüz tutmuş meslek dallarından yorgancılık mesleğini icra eden üyelerine KOSGEB ile Kültür Ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği gereğince, bu tür mesleklere verilecek geri ödemesiz destek ile ilgili olarak Çorum KOSGEB il müdürlüğünce düzenlenen bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikci, kaybolmaya yüz tutmuş meslek dallarından olan yorgancılık mesleğinin ayakta kalmasını amaçlayan ve KOSGEB tarafından esnafa verilecek olan geri ödemesiz destekler hakkında esnafın bilgilendirilmesi için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yapılan bilgilendirme semineri ile KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası’nda düzenlenen toplantıda, Çorum KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız tarafından KOSGEB Kanunu, vizyonu, misyonu, temel değerleri, KOSGEB’in politika ve hedefleriyle ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda daha sonra İl Müdürü Yusuf Yıldız KOSGEB’in işletmelere yönelik destek programlarını anlatarak, tüm esnafları bu desteklerden yararlanmaya davet etti.

Çorum KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız, ayrıca yapılan toplantıda odaya kayıtlı yorgancılara konu ile ilgili sunum yaparak, desteklerle ilgili başvuru ve diğer konuların ayrıntıları hakkında bilgiler verdi.

Toplantının soru-cevap bölümünde oda üyeleri konu ile ilgili akıllarına takılan soruları bizzat ilgili makamdan cevaplarını almış oldular.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ