KALIN, ÇORUM'A GELİYOR

Okuduğunuz haber
KODEK, ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

HALİT EKER BABASINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    KODEK, ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

KODEK, ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik’i ziyaret etti.

EĞİTİM      29 Ekim 2021 - 12:43     0

KODEK, ÜLKÜCÜ GENÇLERLE BULUŞTU

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik’i ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, ağırlıklı olarak eğitim ve güncel konular üzerine sohbet edildi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Orhan Tosik, vakfın çalışmaları ve yaptığı yayınlar hakkında bilgiler verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Çorum’da eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına tüm kamu ve özel kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Kodek'i Ülkü Ocaklarında ağırladıklarını belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Orhan Tosik, “Sayın Müdürümüzle eğitim faaliyetlerimiz ve gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimiz hakkında konuştuk. Ülkü Ocaklarının Türk tarihindeki yeri ve önemi üzerindeki samimi ve hoş sohbeti ve bu anlamlı ziyareti için Sayın Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Ülkü Ocakları binasındaki birimleri tek tek ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Kodek, Ülkücü gençlerle toplantı salonunda bir araya gelerek, onlarla sohbet edip, eğitim ile ilgili sorularını yanıtladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ