AŞGIN, 2.5 YILI MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

Okuduğunuz haber
ÇORUMLU OBASINI BEĞENDİLER

DERNEKTEKİ ÇATIŞMADA ÖLÜ SAYISI 3 OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUMLU OBASINI BEĞENDİLER

ÇORUMLU OBASINI BEĞENDİLER

KKSM kursiyerleri obada kıl çadırlarda ve açık alanda düzenlenen etkinliklere katıldı.

GÜNDEM      02 Kasim 2021 - 12:03     0

ÇORUMLU OBASINI BEĞENDİLER

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Kursiyerleri Türkiye’nin ilk oba konseptinde yapılan Gençlik Kamp Merkezini ziyaret etti.

KKSM kursiyerleri obada kıl çadırlarda ve açık alanda düzenlenen etkinliklere katıldı.

Çorumlu Obası’na yaptıkları ziyarette oba imkânlarından faydalanan kadın kursiyerler ok attı, çeşitli zekâ oyunları ve bireysel oyunlara katıldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın da KKSM kursiyerleriyle Çorumlu Obası’nı ziyaret etti. Obanın açıldığı günden itibaren her kesimden çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Feyza Aşgın, “Oba konseptinde bir gençlik merkezi açılmasının en önemli amacı gençlerimizle kültür bağlarımızın güçlenmesi. Bu çalışma, Çorum Belediyemizin gençliğe, milli ve manevi değerlerimize ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir.” diye konuştu.

Feyza Aşgın, herkesi Çorumlu Obası’nı ziyaret etmeye davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ