İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 1 MİLYON!

Okuduğunuz haber
KARAPIÇAK’TAN TAZİYE!

YANGINZEDELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KARAPIÇAK’TAN TAZİYE!

KARAPIÇAK’TAN TAZİYE!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak bir heyetle, Bartın il teşkilatına taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET      07 Ekim 2021 - 13:35     0

KARAPIÇAK’TAN TAZİYE!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak bir heyetle, Bartın il teşkilatına taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Karapıçak ve beraberindekiler, Ankara Bölge İstişare toplantısına katılmak üzere gelirken geçirdikleri elim trafik kazası sonucunda yaralanarak  evlerinde tedavi gören  MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletti.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, "Bartın Devlet Hastanesinde tedavileri süren İl Başkan Yardımcılarımız Kemal Özay ve Turgut Makaracı'yı, halen yoğun bakımda tedavi gören İl Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Kaplan Başkanlarımızı ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk" dedi.

Kazanın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Karapıçak,  "Böylesi bir elim kaza sonrasında bile Teşkilatımızın birliği dirliği, Teşkilat mensuplarımızın sahiplenme ve samimiyetleri bizlere güç vermiş, Milliyetçi Hareketin gönülden gelen bir olguyla yarım asrı aşkın nasıl dimdik ayakta kaldığına şahitlik etmiştir. Rabbimden Ülkücü şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ