BTP’DEN AŞGIN’A ZİYARET

Okuduğunuz haber
KARDEŞ KAVGASININ DETAYLARI BELLİ OLDU

MÜFTÜ’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    KARDEŞ KAVGASININ DETAYLARI BELLİ OLDU

KARDEŞ KAVGASININ DETAYLARI BELLİ OLDU

Çorum'da Bağcılar Cadesi üzerinde yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kardeş kavgasının detaylarını açıkladı.

ASAYİŞ      15 Ekim 2021 - 17:34     0

KARDEŞ KAVGASININ DETAYLARI BELLİ OLDU

Çorum'da Bağcılar Cadesi üzerinde yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kardeş kavgasının detaylarını açıkladı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Gülabibey Mahallesi Bağcılar Cadesi üzerinde yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın detaylarını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre; Bağcılar Caddesi üzerinde silahlı kavga ihbarı üzerine olduğunun olay yerine intikal eden ekipler iki şahsın ateşli silahla yaralı olduğunu gördü. Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi.

Polisin yaptığı araştırmada, olayla ilgisi olan 3 şahsın üvey kardeş oldukları, kardeşler arasında miras meselesinden doğan alacak-verecek konuları olduğu, G.Ç. ve Y.Ç.’nin miras meselesini konuşmak üzere araçla, Z.Ç.’nin bulunduğu çay ocağına geldikleri, aralarında tartışma çıktığı, G.Ç.’nin koşarak çay ocağından çıkıp araca bindiği sırada Z.Ç.’nin tabanca ile ateş ederek G.Ç.’yi sırtından, sol ve sağ bacaktan yaraladığı, yaralanan G.Ç.’nin ise, araç içerisindeki tüfek ile ateş etmek suretiyle Z.Ç.’ yi sırtından, sağ kol ve sağ kalçadan yaraladığı tespit edildi.

Tabanca ile vurulması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan (G.Ç.) yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Z.Ç.’nin tedavisinin ise hastanede tedavisi devam ettiği bildirildi.

Maktul G.Ç.’nin olayda kullandığı ruhsatsız tüfek olay yerinde ele geçirilirken, şüpheli Z.Ç.’nin olayda kullandığı tabancayı rak sakladığı tespit edilen şüpheli B.E., suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak hakkında ‘Suç Delillerini Gizlemek’ suçundan adli işlemler başlatıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ