DENETİMLER SIKLAŞTI, AMA İHLALLER DE DURMUYOR

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCU OPERASYONU!

DODURGA MODERN BİR TESİSE DAHA KAVUŞTU

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    UYUŞTURUCU OPERASYONU!

UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Çorum’da bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilirken, bir kişi tutuklandı.

ASAYİŞ      27 Agustos 2021 - 11:22     0

UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Çorum’da bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilirken, bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çorum İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, 24 Ağustos 2021 günü Kargı ilçe merkezinde bulunan mesire alanında şüpheli 3 şahsın içerisinde bulunduğu araç durdurularak arama yapıldı.

Aramada (14) gr toz esrar, (1) adet ruhsatsız tabanca, (11) adet tabanca fişeği, (1) adet tabanca şarjörü, (1) adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan pet aparat ve (12) adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan sigara kağıdı ele geçirildi.

Şüpheli şahıslardan (1)’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer (2) şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ